Nyheter og info finnes også på Facebooksida - Blykula.com

Støpte blykuler fra N.O.E, Lyman, Magma og Lee, samt orginale Hensley & Gibbs kuler (H&G).  Ikke uten grunn at H&G #68 er den mest brukte presisjonskula i 45 ACP.

 

Feltskytteres favoritt er 105 gr SWC i kal 38. Dette er min bestselger uansett kaliber. 

Ei kule som også går meget godt og som bør prøves er 148 DE WC i kal 38.

 

180 RNFP i 45 Colt er meget populær blandt cowboyskytterne som vil ha lite rekyl. De liker også 125 RF i 38.

 

De fleste kulene holder en hardhet på 12 -14 BHN og fungerer i alle listede kaliber i den hastigheta disse vanligvis brukes i , om det skytes riktig kalibrering for våpenet.  Til ”Magnum 1” og ”Magnum 2 hastigheter”  fungerer alle kulene greit uten Gas Check, i de fleste våpen.  Typiske magnum kuler er støpt av hardere legering enn de andre og er merket med  ”* magnum 1” eller ”**magnum 2”  under bildet. Alle kuler med Gas Check er også støpt av denne legeringa.  Skal kulene skytes i høyere hastigheter enn 1400 ft/s anbefales Gas Check.  Jeg bruker tykke Gator Gas Checks av kobber. 

Kulene med GC i kal. 45 har ”magnum 2 legering” og har blitt skutt i 460 i  2000++ ft/sek i Encore rifle uten å blye.  

Opgitte kulevekter kan variere noen få grains men ikke så mye at det er merkbart i praksis. Kulene selges i bulk og er veid opp, ikke telt, slik at antallet kan variere med noen få kuler ift. bestilling i begge retninger.

For eventuelle spørsmål fyll ut kontaktskjemaet eller send en mail til kebakke@gmail.com så kontakter jeg deg innen minutter!

Mvh.

Knut Egil Bakke

www.blykula.com